divendres, 5 de setembre del 2008

Enllaços de qualitat

Un dels entrebancs amb el qual sempre ens trobem quan ens afrontem a internet són els enllaços. Si ens referim a recursos en línia per aprendre llengües, ens preocuparà especialment que algú certifiqui la qualitat dels enllaços, a més d'assegurar-nos que la llista de recursos és actualitzada.

A través d'eines com del.icio.us, ja en vam parlar, podem aconseguir fàcilment enllaços recomanats d'algú; si el que volem són enllaços de recursos en línia recomanats també per usuaris, però que han passat per un filtre de qualitat d'experts en ensenyament de llengües i seguint criteris com l'actualització, la usabilitat i el contingut rigorós tenim a l'abast: Lingu@net Europa.

Aquesta pàgina té recursos que no s'acaben fins que n'estiguem tips. Se'n poden trobar per a més de 20 llengües classificats en materials de llengua, organismes i xarxes de professionals. A més a més, ofereix consells per als autoaprenents, encara que són extrapolables a qualsevol alumne que vulgui perfeccionar pel seu compte més enllà de la nostra classe de llengua.

Ja ens direu què us ha semblat aquest pou de materials sense fons.