dijous, 23 d’octubre del 2008

Parla.cat en dansa

Tothom ja n'ha parlat i quasi era obligat que nosaltres també ho féssim aquí i més tenint en compte que en som part implicada.

Ja hem rebut respostes entusiastes del nostre professorat, el qual elogia una eina que és un molt bon punt de partida per a tots aquells que comencen a aprendre català o fa poc que han començat. Com a reforç per les vostres classes, com a modalitat tutoritzada per a tots aquells que els interessi més l'autoaprenentatge de qualitat o com a calaix de recursos... les possibilitats per treure-hi suc són infinites. Registreu-vos-hi i ja ens direu el què!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ningú s'anima a dir-hi la seva? Començo jo amb unes quantes preguntes. Creieu que el parla.cat pot ajudar-vos a organitzar els vostres cursos de manera diferent a com ho fèieu fins ara? Teniu alguna proposta d’explotació que vulgueu compartir amb altres professors? Quina ha estat la reacció dels vostres alumnes?

Crec que el parla.cat ofereix la possibilitat de modificar una mica la docència jugant amb la semipresencialitat. Els estudiants poden treballar a casa els continguts que després apareixeran a l’aula i d’aquesta manera les sessions presencials podrien ser aprofitades per a treballar aspectes com l’expressió i la comunicació, el teatre (oi Jordi Vilaró?)... Només és una idea.

Ignasi