divendres, 14 de març del 2014

17 de març: Dia de la poesia catalana a internet!

El proper dilluns 17 de març se celebra el Dia de la poesia catalana a internet, una iniciativa digital impulsada per LletrA/UOC des de l’any 2011, que vol contribuir a fer visible, a la xarxa, la qualitat i la vitalitat de la poesia en català.

Durant tot el dia, tothom qui vulgui podrà compartir els seus versos preferits amb l'etiqueta #jollegeixo. Els formats acceptats són tots aquells que els canals digitals habituals (Twitter, Instagram, Facebook, Google + o blogs) accepten, és a dir, text, àudio, vídeo… Fins i tot, es pot fer un podcast fàcilment amb la plataforma Vocaroo i compartir-lo després a Twitter, per exemple. 

Aquest any, a més, el Dia de la poesia catalana a internet compta amb el suport i empenta de nous socis i col·laboradors: les Biblioteques de Catalunya, l’Amical Wiquimèdia, Catalunya Ràdio, el Departament d'Ensenyament, Institut Ramon Llull, Llegir en català, Enderrock, Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català, el Màster d’Estudis Catalans i el Grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UOC i un llarg etcètera que també promouran la poesia catalana mitjançant les seves xarxes digitals.