divendres, 17 de desembre de 2010

Delicious sembla que diu adéu

Els últims dies hem pogut llegir aquí i allà informacions sobre el tancament de Delicious, el portal per organitzar i compartir enllaços. La folcsonomia que tant d'èxit va tenir al principi de la web 2.0 ara és quasi imprescindible per llegir i formar-nos alhora. La quantitat d'enllaços que fem servir al cap del dia és tan gran que d'alguna manera s'han de poder digerir, més enllà de fer-los servir sovint.

És per aquest motiu que ens hem afanyat a traslladar tots els nostres enllaços de Delicious a Diigo, funciona de forma força semblant i permet anar guardant tots els enllaços a delicious simultàniament, fins que desaparegui completament. De moment ja hem fet la migració, però sembla que hi ha tanta gent que ha pensat de fer el mateix que ara Diigo està saturat. Esperem que aviat es vagi normalitzant la situació i pugueu trobar els enllaços sense problema.

Altres aplicacions que creiem que també són d'utilitat i que sabem que hi ha força gent que els utilitza són MrWong o Zotero per a àmbits més acadèmics, ja que el punt interessant que té és que després permet citar les fonts en diferents formats en documents. Aquestes són dues idees, esperem també les vostres recomanacions!