divendres, 11 de novembre del 2011

Actualitzem Google Maps

Fa uns dies Google va demanar els usuaris de Canadà que corregissin i augmentessin la informació a Google Maps d'aquest país. Google ha desenvolupat una nova eina anomenada Google Map Maker. L'equip de Google comprovarà els canvis abans de fer-los públics. L'objectiu: millorar entre tots els ciutadans els mapes per fer-los més propers a la realitat, seguint la filosofia de Wikipedia.

Per una altra banda, Rodd Lucie de The Clever Sheep ens planteja la reflexió sobre l'aprofitament d'una eina com aquesta per traslladar la realitat a les nostres aules. Entre altres coses, els alumnes podrien marcar parts del seu dia a dia, rutes culturals o històriques al voltant d'una ciutat, les millors vistes o els millors restaurants per tastar un plat típic!

Les aplicacions per a una classe de llengües que tingui com a centre d'interès les direccions, la vida a la ciutat o la restauració, poden ser molt útils. Com a exercici de reconeixement públic de la feina feta, també. Teniu l'eina també en català i suposem que es pot fer servir també aquí, encara que el vídeo que tenim és del Canadà, molt xulo, per cert.