dilluns, 18 de juliol del 2011

Celebrem 25 anys de Jornades!

Avui engeguem la 25a edició de les Jornades internacionals per a professors de català a Girona, la universitat d'aquesta ciutat ens acull per segon any consecutiu.

Aquest any és especial perquè, a banda de celebrar 25 anys de trobades productives entre professorat i personal de l'IRL, entre professorat i professionals de la didàctica de la llengua i la literatura, també comptarem amb molts més participants que en les darreres edicions. 


Les sessions de treball estaran centrades, enguany, en l'avaluació des de punts de vista tant formatius com sumatius. Sense oblidar la importància de la tecnologia en l'avaluació centrada en l'aprenentatge com és l'ús dels portfolis i en concret del portfoli europeu.

En concret, per al dia 19 destaquen noms com Encara Atienza, Anna Pitarch i Neus Figueras. A banda de ponències o tallers més generalistes (vegeu el programa complet aquí) hi ha un altre bloc de tallers i ponències els dies 19 i 20 de juliol que estaran protagonitzats pel mateix professorat de la Xarxa Universitària d'Estudis Catalans de l'Institut Ramon Llull i tractaran temes com ara l'ús de la lingüística computacional en les classes de llengua catalana, l'organització de jornades músicopoètiques a les universitats o un taller per al disseny de cartells per a la promoció de cursos i activitats.

Les Jornades s'acaben el 21 de juliol amb una conferència de Margarida Casacuberta, "El comte Arnau: trajectòria d'un mite", però esperem poder-vos informar de tot allò que hem après a partir de la setmana que ve. Gràcies pel vostre suport durant tot aquest temps!