dijous, 5 de febrer del 2009

Fins l'últim detall

Avui ens volem fer ressó de dos fets que ens apropen a l'art català. El primer és la notícia que ens anuncia que Dalí ja es pot veure, en viu, a Berlín. Per tots aquells que sigueu a prop de Berlín, us hi podeu acostar i fer un petit passeig surrealista.

Per als que no teniu la possibilitat de fer un volt per Berlín, us recomanem la vista virtual del Museu Dalí de Figueres. També per trobar imatges interessants que després podeu fer servir en els vostres cursos us recomanem el MNAC virtual i el Museu d'Història de Catalunya.

Per últim, s'ha engegat un portal de patrimoni català des de la Generalitat, amb panoràmiques d'edificis rellevants d'arreu de Catalunya. Per arribar a l'últim detall d'obres arxiconegudes i museus cèlebres podeu consultar aquesta llista que ens ofereix l'Espai Internet de del 324.cat.

2 comentaris:

Shaudin Melgar-Foraster ha dit...

He trobat molt interessant el MNAC virtual que, com el web de la Mercè Rodoreda, té la opció de l’anglès; m’anirà molt bé per a la classe de cultura.
El Museu Dalí de Figueres virtual l’he trobat excel.lent (també amb l’opció de l’anglès) i amb unes fotografies de gran qualitat. Per cert, us heu adonat que si anem al Museu Dalí des de l’enllaç que en doneu en duu directament a la versió en castellà? Hauria de ser la versió en català, oi?
Shaudin

Institut Ramon Llull ha dit...

Gràcies Shaudin! Celebro que et vagin bé els recursos que anem posant en el bloc!